Τουλάχιστον δυο νεκροί και 60 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την καραμπόλα που σημειώθηκε έξω από την Μπολόνια, σύμφωνα με στοιχεία από τα νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, 14 τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ έχουν τραυματιστεί και 11 καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος.

Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.

Νωρίτερα:
 
Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν η αιτία που προκάλεσε τη μεγάλη έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες. 
 
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει απέκλεισε τον αυτοκινητόδρομο όπου συνέβη η έκρηξη καθώς και τους γύρω δρόμους της περιοχής Μπόργκο Πανιγκάλε, στα περίχωρα της Μπολόνια. 
 
Οι φωτογραφίες που εμφανίσθηκαν στα social media εικονίζουν ένα μεγάλο «μανιτάρι» φωτιάς ενώ η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα repubblica, η έκρηξη φαίνεται να προήλθε από φορτηγό που μετέφερε εύφλεκτο υλικό.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη πυροσβεστικές δυνάμεις, δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα, ενώ η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο έχει διακοπεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έκρηξη κάηκαν δύο αυτοκίνητα, ωστόσο, δεν γίνεται κάποια αναφορά για τραυματίες.

View image on Twitter

 

Facebook Comments