Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προτίθενται αποκλειστικά το πλαίσιο των μέτρων που συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών της περασμένης Παρασκευής δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. «Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» διευκρίνισε πάντως ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να έρθουν τα μέτρα με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα στα όργανα του κόμματος, ενώ υποστήριξε ότι την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης, με ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε συμφωνηθεί στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, το οποίο, όπως είπε ο κ. Καμμένος, ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε να υπογράψει.

«Δεν θα επιτρέψουμε το πραξικόπημα, επιθυμούν να πέσει η κυβέρνηση και να αντικατασταθεί, ανατρέποντας την απόφαση του δημοψηφίσματος. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στο εξωτερικό, βλέπουμε εγκάθετους που θέτουν εμπόδια στη χρηματοδότηση – γέφυρα» σημείωσε. «Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι που θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Facebook Comments