Το V90, με αμάξωμα που επιβάλλεται διακριτικά, αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Cross Country της σουηδικής εταιρείας. Με το V90 Cross Country, η Volvo προτείνει ένα πρότυπο luxury wagon με δυνατότητες SUV για τον απαιτητικό αγοραστή της premium κατηγορίας που λατρεύει την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Cross Country της σουηδικής εταιρείας προσφέρει κύρος, πολυχρηστικότητα και μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας, άνεσης και ασφάλειας, σε ένα μεγάλο αμάξωμα που επιβάλλεται διακριτικά και μπορεί να κατακτήσει κάθε είδους δρόμο. 

Τετρακίνητο, με σύγχρονους, ισχυρούς και οικονομικούς δίλιτρους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, και φυσικά με πολύ πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ακόμη και δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης μέσω του Pilot Assist ήδη από τη βασική έκδοση, το V90 Cross Country ξεχωρίζει με την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τις προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, και τις προστατευτικές επενδύσεις περιμετρικά του αμαξώματος, που του προσδίδουν τη χαρακτηριστική Cross Country ταυτότητα. Φυσικά, διαθέτει τις ίδιες κορυφαίες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας που χαρακτηρίζουν όλη τη σειρά 90 και, επιπλέον, μεγάλες ικανότητες κίνησης σε κάθε δρόμο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η αερανάρτηση, που ανταποκρίνεται άψογα σε κάθε απαίτηση. 

Από ρεκόρ σε ρεκόρ 

Με αυτοκίνητα σαν το παραπάνω, δεν είναι τυχαίο ότι η σουηδική εταιρεία διανύει σήμερα την πιο ανθηρή περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της. Αυτό φαίνεται και από την επιτυχία της σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πωλήσεις να σημειώνουν διαδοχικές αυξήσεις από χρονιά σε χρονιά. Για το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Volvo κατέγραψε αύξηση 14,4% στις πωλήσεις της παγκοσμίως και 16,1% στην Ελλάδα, τάση που αναμένεται να ισχυροποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο, χάρη και στο νέο XC40 που βάζει δυναμικά την εταιρεία στην κατηγορία των premium compact SUV. 

Facebook Comments