Την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring διατήρησε η Eurobank Factors για 10η διαδοχική χρονιά, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank Factors αυξήθηκε κατά 3% το 2017 και διαμορφώθηκε στα €4,49 δισ. Ανοδικά κινήθηκαν και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα της εταιρείας, που διαμορφώθηκαν σε €611,1 εκατ.

Η Eurobank Factors πρωτοπορεί και κατέχει ηγετική θέση και στην παροχή υπηρεσιών Reverse Factoring (Suppliers’ Financing), με περισσότερες από 1.000 συνεργασίες με προμηθευτές μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η πελατοκεντρική προσέγγιση και η αναζήτηση καινοτόμων, αξιόπιστων λύσεων κατοχυρώνουν την ηγετική θέση της Eurobank Factors στην εγχώρια αγορά factoring. Συγχρόνως η εταιρεία αναγνωρίζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και στο εξωτερικό, με πολύ σημαντικές διακρίσεις για τις υπηρεσίες που παρέχει στο διεθνές factoring.

Facebook Comments