Τα νέα, μεγαλύτερα iPhones καθώς και τα καινούρια έξυπνα ρολόγια της εταιρίας, παρουσίασε η Apple, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι τα νέα μοντέλα θα είχαν μικρές μόνο αλλαγές σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα.

Τα νέα μοντέλα, βασισμένα στο περυσινό iPhone X, ονομάζονται XS Και XS Max. Το νέο iPhone XS  έχει οθόνη 5.8 ιντσών, ενώ η οθόνη του iPhone XS Max φθάνει τις 6.5 ίντσες.

Η Apple χρησιμοποιεί το πρόσθεμα  «S» όταν αναβαθμίζει τα εσωτερικά μέρη μία συσκευής αλλά αφήνει το εξωτερικό της το ίδιο.

H παρουσίαση της Apple ξεκίνησε με τη νέα σειρά των Apple Watch 4, η πρόσοψη των οποίων θα είναι πλήρως καλυμμένη από οθόνη χωρίς πλαίσιο, όπως και στα τελευταία μοντέλα των κινητών, καιη οποία είναι κατά 30% μεγαλύτερη από τις οθόνες των υφιστάμενων μοντέλων

Το νέο Apple Watch θεωρείται ακόμη περισσότερο προσανατολισμένο στην καταγραφή προβλημάτων υγείας καθώς ανάμεσα στα νέα του χαρακτηριστικά θα είναι η δυνατότητά του θα να ελέγχει αρρυθμίες στους καρδιακούς κτύπους ή να ξεκινά αυτομάτως μία κλήση επείγουσας ανάγκης εάν καταλάβει πτώση του χρήστη.

Facebook Comments