Η τηλεοπτική σεζόν μπήκε και επίσημα σε διαδικασία ανταγωνισμού και μάχης για την τηλεθέαση. Μετά την περασμένη Δευτέρα όταν ο Alpha και το Star έκαναν τις περισσότερες δικές τους πρεμιέρες, σειρά πήραν το Epsilon και τα εναπομείναντα προγράμματα του Alpha και του ΣΚΑΪ. Από τις κόντρες που θα έχουν ενδιαφέρον φέτος είναι αυτή ανάμεσα σε Ναταλία Γερμανού, Μένιο Φουρθιώτη και Σάσα Σταμάτη.

Για τη Ναταλία είναι ένα νέο ξεκίνημα. Μετά από μια τριετία σε ένα κανάλι που δεν κολλούσε με τίποτα με την αισθητική της και με αυτά που ήθελε να κάνει, αποφάσισε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στον Alpha. Εκεί όπου την περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες σε αυτό το «παιδομάζωμα» που έκαναν φέτος για να στελεχώσουν το σταθμό με ονόματα που ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις για την πρωτιά.

Η θέση της στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου την περίμενε και το πρώτο της Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με καθολική επικράτηση έναντι του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της η Ναταλία Γερμανού έκανε 15,7% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό. Την Κυριακή, στη δεύτερη μέρα, τα ποσοστά έπεσαν αρκετά με 10% και 10,7% αντίστοιχα. Καλύτερα Δε Γίνεται, όπως τιτλοφορείται η εκπομπή.
Σε άλλη περίπτωση, κάποιος θα έλεγε πως τα υψηλά νούμερα της πρώτης μέρας ήταν τυχαία και πως δεν θα είναι τέτοια η απόσταση. Μόνο που και τα αντίπαλα στρατόπεδα είδαν σημαντική πτώση στα ποσοστά τους. Ο Μένιος Φουρθιώτης που είχε ξεκινήσει με τα Αποκαλυπτικά μια βδομάδα νωρίτερα, έκανε το Σάββατο 10,2% και 7,7% σε γενικό και δυναμικό, ενώ την Κυριακή έπεσε στο 9,6% και στο 5,5%.

Η Σάσα Σταμάτη και το Ooh La La κυμάνθηκαν σε ανάλογα επίπεδα. 7,9% και 6,5% στην τηλεθέαση του Σαββάτου και 7,7% μ 5,3% στην κυριακάτικη τηλεθέαση.

Facebook Comments