Πιστές στο καθιερωμένο ραντεβού του Σεπτεμβρίου, οι πρεμιέρες των ταινιών της εβδομάδας κηρύσσουν και επίσημα την έναρξη  της νέας σεζόν.

«Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια»

Όταν ο Τζον Κάλαχαν, ο οποίος έχει μείνει τετραπληγικός ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα, δέχεται να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, ανακαλύπτει το ταλέντο του ως ανατρεπτικού, προκλητικού καρτουνίστα.

Σκηνοθεσία Γκας Βαν Σαντ με τους: Γιόακιν Φίνιξ, Τζόνα Χιλ, Ρούνι Μάρα, Τζακ Μπλακ

«Χάσαμε τον δρόμο… Στοπ!»

Ο Μάριο είναι ένας συντηρητικός κι εργένης 50άρης έμπορος, ο οποίος αγανακτεί με τον μετανάστη που πουλά κάλτσες έξω από το (άδειο) μαγαζί του. Αποφασίζει να τον απαγάγει και να τον στείλει πίσω στην Αφρική, μπλέκει όμως σε μια απίστευτη περιπέτεια που θα τον οδηγήσει στη Σενεγάλη.

Σκηνοθεσία Αντόνιο Αλμπανέζε με τους: Αντόνιο Αλμπανέζε, Άλεξ Φόντζα, Οντ Λεγκαστελουά

«Υπεράνω πάσης υποψίας»

Πρώην διάσημος παίκτης του μπέιζμπολ, ο Μο Μπεργκ στρατολογείται κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως μυστικός πράκτορας και το 1944 αποστέλλεται στην Ευρώπη με εντολή να σκοτώσει τον πυρηνικό φυσικό Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, επικεφαλής του γερμανικού προγράμματος κατασκευής ατομικής βόμβας.

Σκηνοθεσία Μπεν Λιούιν με τους: Πολ Ραντ, Τζεφ Ντάνιελς, Σιένα Μίλερ, Μαρκ Στρονγκ

«To σπίτι με το ρολόι στον τοίχο»

Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο ορφανός Λιούις μετακομίζει στην παράξενη έπαυλη του θείου του Τζόναθαν, η οποία είναι γεμάτη ρολόγια αλλά και θανάσιμα μυστικά.

Σκηνοθεσία Ελάι Ροθ με τους: Τζακ Μπλακ, Κέιτ Μπλάνσετ, Όουεν Βακάρο

«Ο Johnny English Ξαναχτυπά»

Ύστερα από μια κυβερνο-επίθεση, η οποία αποκαλύπτει όλους τους Βρετανούς μυστικούς πράκτορες, ο Τζόνι Ίνγκλις επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ανακαλύψει τους επικίνδυνους χάκερ.

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κερ με τους: Ρόουαν Άτκινσον, Έμα Τόμσον, Όλγα Κουριλένκο

Facebook Comments