Στις 23 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει επί της ουσίας η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, την οποία σκότωσε και τεμάχισε ο πατέρας της τον Απρίλιο του 2015. Για να εξαφανίσει τα ίχνη της της έβρασε μάλιστα τα κομμάτια της τα οποία και πέταξε στα σκουπίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη. 

Η δίκη πάντως δεν άρχισε σήμερα Τετάρτη λόγω του κωλύματος που δήλωσε ο συνήγορος του πατέρα της μικρής Άννυ, Παναγιώτης Χρυσικάκης, ο οποίος και ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας.

Παρόντες ήταν και οι τρεις κατηγορούμενοι, δηλαδή ο πατέρας της 4χρονης, ο φίλος του, αλλά και η μητέρα της μικρής, η οποία όμως διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν έλειψαν πάντως και οι αντιδράσεις από το ακροατήριο. Μία εκ των παρευρισκομένων στην αίθουσα απευθύνθηκε στη μητέρα του πατέρα της μικρής Άννυ, Σάββα, λέγοντας της:

«Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

Πρωτόδικα ο πατέρας της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του, Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση,

Ένα ακόμα πρόσωπο, φίλος της μητέρας, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Facebook Comments