Αστυνομικός χτύπησε σοβαρά σκύλο στην Φλώρινα

Σταματάκου Σταματίνα

Αστυνομικός χτύπησε σοβαρά σκύλο στην Φλώρινα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
Ο αστυνομικός που απειλούσε τον Γκόραν έκανε την απειλή του πράξη αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.
 
Ο Γκόραν είναι ένα ακόμη άτυχο αδέσποτο της Φλώρινας και ο αστυνομικός είναι ένας ακόμη πολίτης της Φλώρινας που καταδιώκει μετά μανίας τα αδέσποτα.
 
Τι κι αν έχουμε κάνει περισσότερες από 100 υιοθεσίες μέσα σε 1,5 χρόνο, τι κι αν κάνουμε κάθε μέρα στειρώσεις, τι κι αν τα ζώα σιτίζονται υπέρ το δέον και το κυνοκομείο αποτελεί καταφύγιο; Οι πολίτες της Φλώρινας δεν αλλάζουν νοοτροπία μέσα σε λίγους μήνες.
 
Η αστυνομία δε δέχθηκε την καταγγελία της φιλοζωικής, ζητούσε ονομαστική καταγγελία και η γυναίκα που τον είδε φοβάται να καταθέσει. Όλοι τους ένοχοι και συνένοχοι. Αλλά όχι κι εμείς. Ενημερωθήκαμε και ο Γκόραν έρχεται Αθήνα και ψάχνει το δικό του σπίτι, το σπίτι που δεν θα κινδυνεύει από κανέναν σαδιστή. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, γλυκός, ήσυχος και φιλικός.
 
Δίνεται εμβολιασμένος, στειρωμένος, τσιπαρισμένος και αποπαρασιτωμένος χωρίς να σας βαραίνει κανένα έξοδο. Ποιος θα ανοίξει το σπίτι του για το Γκόραν μας; Ποιος θα γίνει ο άνθρωπός του;
 
Πληροφορίες στο 6936192895