Με γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 90΄, η ΑΕΚ ισοφάρισε 1-1 τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη με υπέροχο γκολ του Κώστα Φορτούνη από το 58΄, όμως ο «Μπάκα» είπε την τελευταία λέξη και έτσι οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Κίτρινες: Λιβάγια, Μοράν – Βούκοβιτς

Διαιτητής: Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (77΄ Μπογέ), Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60΄ Μοράν), Γκάλο, Κλωναρίδης (50΄ λ.τρ. Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Λιβάγια

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βουκοβιτς, Μερια, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (81΄ Τουρέ), Χριστοδουλόπουλος (74΄ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που τον διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης στη Super League σημείωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Στον αγώνα της 6ης ημέρας οι γηπεδούχοι επικράτησαν του αντιπάλου τους χάρη σε τέρμα του κορυφαίου σκόρερ τους, Κουλούρη στο 38΄ και παρέμειναν στην 1η θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ υπέστη την 4η ήττα του.

Κίτρινες κάρτες: Κουλούρης, Μούγιακιτς – Μυστακίδης, Βιντάλ, Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Νικολιάς

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (71΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (63΄ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (46΄ Κάστρο), Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Μυστακίδης (58′ Αθανασιάδης), Νικολιάς, Βιντάλ, Ξύδας (63΄ Κρίζμαν)

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 σε ένα παιχνίδι με περιορισμένη ποιότητα και λίγες αξιόλογες φάσεις.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 16′ ο Χοσέ Μαουρίσιο με δυνατό βολέ και το δεύτερο ο Κρέσπο στο 90′ με κεφαλιά με την οποία παραβίασε την εστία του Χουάντερσον.

Κίτρινες: Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια / Κοντοές, Μπεντινέλι.

Διαιτητής: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ζαμπά (72′ Καρέλης), Μπίσεσβαρ (87′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80′ Ακπόμ).

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Ναδάλες (68′ Σικαμπάλα), Τζανετόπουλος, Βαφέας, Στάθης, Κονέ, Κοντοές, Ντ’ Ούρσο, Τριάδης (86′ Γκαρός), Μάντζιος, Μπεντινέλι (58′ Γκίνο).

Facebook Comments