«Ακατανόητη» χαρακτήρισε την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι και αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί. Όσον αφορά τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι «ο Π. Καμμένος έχει τιμήσει την υπογραφή του» και η συμφωνία με το κόμμα του στηρίχθηκε στο να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και να προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότησή της. «Δεν γίναμε και αδέρφια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πολάκης τόνισε την ανάγκη η Δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε να τιμωρηθούν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, αναφέροντας ως παραδείγματα «μεγάλες καθυστερήσεις» στις υποθέσεις SIEMENS, Γιάννου Παπαντωνίου, Novartiς-Φρουζή.

Όσον αφορά τις σπατάλες στον χώρο της Υγείας, μίλησε για εκατοντάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφημιστή προβολή, σημειώνοντας ενδεικτικά ότι «δημοσίευμα με τίτλο “πολυομελίτιδα στη Συρία” πληρώθηκε με 20.000 ευρώ, ή μπάνερ ΚΕΕΛΠΝΟ έναντι 15.000 και 20.000». «Παίζαν γαϊτανάκι τα λεφτά του ελληνικού λαού» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός και πρόσθεσε ότι «εμείς δεν υποκύψαμε σε τέτοιες τακτικές, αν τα δίναμε θα μας λιβάνιζαν από το πρωί έως το βράδυ», εξαπολύοντας πυρά κατά των ΜΜΕ «που κάνουν την τρίχα τριχιά, περιμένοντας να έρθουν οι προηγούμενοι για να τους ταΐσουν».


«Κόψαμε τη μίζα και τη μάσα στην κορυφή του συστήματος, υπάρχει πολύ πράγμα ακόμη» υπογράμμισε ο κ. Πολάκης.

ΠΗγή: The Toc

Facebook Comments