Ένα φιλμ για τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας μποξέρ με απώλεια μνήμης,  η Τζένιφερ Γκάρνερ σε ρόλο αδίστακτης τιμωρού, ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο φεγγάρι στις σκοτεινές αίθουσες, αυτή την εβδομάδα.

«Loro»

Ο Σέρτζιο, ένας προαγωγός πολυτελείας στον Τάραντα, ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή και μια γνωριμία με… Εκείνον: τον γνωστό για την αδυναμία του στα πάρτι και στις νεαρές γυναίκες Ιταλό πρωθυπουργό. Γι’ αυτό οργανώνει ένα ολοήμερο γλέντι-όργιο σε μια βίλα στη Σαρδηνία, ακριβώς απέναντι από εκείνη του πρώτου πολίτη της χώρας.

Σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο με τους: Τόνι Σερβίλο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Φαμπρίτζιο Μπεντιβόλιο, Κάσια Σμούτνιακ

 «Μενάσε: Ένας Ξεχωριστός Άνθρωπος»

Ένας ορθόδοξος Εβραίος του Μπρούκλιν, ο οποίος έχει μείνει χήρος, αγωνίζεται να κρατήσει την κηδεμονία του γιου του, κάτι που, σύμφωνα με τα θρησκευτικά έθιμα, μπορεί να πετύχει μόνον αν ξαναπαντρευτεί.

Σκηνοθεσία Τζόσουα Γουαϊνστάιν με τους: Μενάσε Λάστιγκ, Γιόελ Βάισχαους, Ρούμπεν Νιμπόρσκι

«Ο Πρώτος Άνθρωπος»

Συγκλονισμένος από το θάνατο της δίχρονης κόρης του, ο πιλότος Νιλ Άρμστρονγκ αναζητά κίνητρο και κατατάσσεται στην NASA, η οποία το 1962 ανακοινώνει το διαστημικό της πρόγραμμα Gemini.

Σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι, Κρίστοφερ Άμποτ, Κάιλ Τσάντλερ

«Το Τρίτο Έγκλημα»

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός άντρα ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του αφεντικού του. Καθώς ερευνά την υπόθεση, ανακαλύπτει πως αυτή δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη, με τον πελάτη του να αλλάζει διαρκώς την κατάθεσή του, μπερδεύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Σκηνοθεσία Χιροκάζου Κόρε-Έντα με τους: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Κότζι Γιακούσο, Σινοσούκε Μιτσουσίμα

«Κτήνος»

Σε μια απομονωμένη νησιώτικη κοινότητα η νεαρή Μολ ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο, τον οποίο βλέπει σαν διέξοδο από την ασφυκτική επίβλεψη της οικογένειάς της. Όταν ο τελευταίος θεωρηθεί υπεύθυνος για μια σειρά φόνων, εκείνη θα τον υπερασπιστεί σθεναρά, θα αρχίσει όμως σταδιακά να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο.

Σκηνοθεσία Μάικλ Πιρς με τους: Τζόνι Φλιν, Τζέραλντιν Τζέιμς, Τζέσι Μπάκλεϊ

«Peppermint»

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου και της κόρης της μια γυναίκα επιστρέφει από την αυτοεξορία και ξεκινά μια αιματηρή πορεία εκδίκησης απέναντι στους υπευθύνους της προσωπικής της τραγωδίας.

Σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ με τους: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Τζον Ορτίζ

«Το Ένστικτο της Επιβίωσης»

Ο Μάτι Μπέρτον, παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ και πατέρας ενός νεογέννητου κοριτσιού, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε έναν τελευταίο αγώνα, μετά το τέλος του οποίου πέφτει σε κώμα. Ξυπνάει με εγκεφαλικά τραύματα που τον καθιστούν ανίκανο να θυμηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί, ξεκινώντας έναν γολγοθά για να ξανακερδίσει τη ζωή του.

Σκηνοθεσία Πάντι Κονσιντάιν με τους: Πάντι Κονσιντάιν, Τζόντι Γουίτακερ, Πολ Πόπλγουελ

«Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ»

Μια συνηθισμένη ημέρα του 1969 τέσσερις επισκέπτες καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στα σύνορα Νεβάδα και Καλιφόρνια, ο καθένας με το δικό του ένοχο μυστικό.

Σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ με τους: Ντακότα Τζόνσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Χαμ

Facebook Comments