Οι καθημερινές είναι πιο ανταγωνιστικές μέρες και ο κόσμος ίσως να μην έχει το χρόνο να δει ένα πρόγραμμα δύο ωρών που παίζεται και σε μια ώρα που αρκετοί από το τηλεοπτικό κοινό πάνε για ύπνο. Θα περίμενε κανείς οι Κυριακές να είναι καλύτερες σε επίπεδο τηλεθέασης για το Nomads. Αν όχι να φέρνουν πρωτιά στην prime time, έστω να κάνουν πιο αξιοπρεπή ποσοστά.

Εις μάτην ελπίζουν στον ΑΝΤ1 κάποια πρόοδο, αφού ούτε η Κυριακή με το live επεισόδιο που δείχνει ποιος παίρνει ασυλία και αποχωρεί δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό. Όπως φαίνεται το Nomads έχει βρει τον μπελά του με τα talent shows του ΣΚΑΪ και δεν διαφαίνεται πιθανότητα να ανατραπεί το σκηνικό.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια κάποια κινητικότητα στο Twitter με σχόλια χρηστών για τα όσα συμβαίνουν, αυτό δεν αποτυπώνεται με ικανοποιητικό τρόπο στα νούμερα τηλεθέασης. Το ακόμα πιο άσχημο για το Nomads είναι ότι υπάρχουν μέρες που κάνει χειρότερα νούμερα στο δυναμικό σε σχέση με το γενικό σύνολο. Όπως χθες, με το 11,8 στο δυναμικό κοινό να είναι πολύ χαμηλό και το 12,6 στο γενικό να είναι η σταθερά του.

Με τέτοιες επιδόσεις θα είναι μεγάλη έκπληξη αν το ριάλιτι τραβήξει κανονικά ως το τέρμα. Βέβαια, υπήρχε ένα ελαφρυντικό το βράδυ της Κυριακής, αφού εκτός του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και του Bake Off Greece, είχε να ανταγωνιστεί και την ΕΡΤ με το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, που ήταν πρώτο στην τηλεθέαση σε αυτή τη ζώνη.

Facebook Comments