Νέο compact χάτσμπακ από τη SKODA

Σάλτας Νίκος

Νέο compact χάτσμπακ από τη SKODA, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
  • Ένα ολοκαίνουργιο χάτσμπακ από τη SKODA, πρεσβευτής του νέου στυλ design της μάρκας
  • Θα συνδυάζει μεγάλη ευρυχωρία για την κατηγορία του με compact διαστάσεις
  • Κορυφαίο σε συνδεσιμότητα και τεχνολογίες ασφάλειας
  • Πρεμιέρα πριν το τέλος του 2018

Η SKODA έδωσε στη δημοσιότητα μία πρόγευση ενός νέου, πεντάθυρου compact χάτσμπακ, αποκαλύπτοντας τη σιλουέτα του. Αφήνεται να διακριθεί ένα μοντέρνο design, με έντονα δυναμικές γραμμές. Ο προσεκτικός παρατηρητής θα βρει αναλογίες με το πρωτότυπο VISION RS, που παρουσίασε η SKODA στο εφετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πιο μικρή έκδοση της MQB πλατφόρμας του Group, που εξασφαλίζει στους σχεδιαστές και τους μηχανικούς την άνεση να προσφέρουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, περιορίζοντας τις εξωτερικές διαστάσεις, για πιο άνετη οδήγηση στην πόλη και πιο δυναμική στον αυτοκινητόδρομο ή στο περιαστικό οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, η MQB είναι από σχεδιασμού της έτοιμη να φιλοξενήσει όλα τα τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας, κάτι που αναμένεται να τοποθετήσει το νέο compact χάτσμπακ στην κορυφή της κατηγορίας του και σε αυτόν τον τομέα. Το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές αγορές πριν το τέλος του 2018.