Περιπέτειες δράσης, νοσταλγικές ιστορίες τρόμου και, ίσως, η καλύτερη ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ, στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Η Διαπαιδαγώγηση της Κάμερον Ποστ»

Μια γκέι ορφανή έφηβη εξαναγκάζεται από τη συντηρητική θεία της να εισαχθεί σε θρησκευτικό ίδρυμα για να υποβληθεί σε «θεραπεία ομοφυλοφιλικής μετατροπής».

Σκηνοθεσία Ντεζιρέ Ακαβάν με τους: Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Κουίν Σέφαρντ, Σάσα Λέιν

«Mandy»

Ο Ρεντ και η Μάντι είναι ένα ζευγάρι που ζει ειδυλλιακά, απομονωμένο δίπλα στο δάσος. Μέχρι τη στιγμή που δέχεται τη βίαιη επίθεση των μελών μιας θρησκευτικής σέχτας.

Σκηνοθεσία Πάνος Κοσμάτος με τους: Νίκολας Κέιτζ, Αντρέα Ραϊσμπορόου, Λάινους Ρόουτς

«Εντιμότατοι Κλέφτες»

Αν κι έχει υποσχεθεί στη νεκρή γυναίκα του πως δεν θα ξαναπαρανομήσει, ο ηλικιωμένος πλέον Μπράιαν Ρίντερ δελεάζεται από την πρόταση ενός νεαρού υπαλλήλου τηλεπικοινωνιών και αποφασίζει να ληστέψει τις θυρίδες μιας τράπεζας, με τη βοήθεια τεσσάρων βετεράνων συνεργατών του.

Σκηνοθεσία Τζέιμς Μαρς με τους: Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Μάικλ Γκάμπον, Τσάρλι Κοξ

«Hunter Killer»

Αναλαμβάνοντας επειγόντως τη διοίκηση ενός αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου, ο Τζο Κλας διατάζεται να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρώσικα ύδατα για να διασώσει, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον Ρώσο πρόεδρο, αιχμάλωτο φιλοπόλεμων πραξικοπηματιών.

Σκηνοθεσία Ντόνοβαν Μαρς με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Γκάρι Όλντμαν, Μάικλ Νίκβιστ

«Ο Γκρινιάρης»

Ο μικρός Τέρι μεταφέρεται άθελά του σε ένα μαγικό βασίλειο, όπου μαζί με μια αλλοπαρμένη πριγκίπισσα πρέπει να βρει το κλειδί της ευτυχίας προτού ο μάγος Γκρινιάρης το πάρει στα χέρια του και το καταστρέψει.

Σκηνοθεσία Αντρές Κούτουριερ

Facebook Comments