Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες ληστείας στα διόδια Τραγάνας. Μέχρι στιγμής τα μπλόκα που έχουν στήσει οι αστυνομικοί σε σημεία από τη Λαμία μέχρι την Αθήνα δεν έχουν αποδώσει, καθώς δεν έχει εντοπιστεί το κόκκινο αυτοκίνητο Citroën C2 με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει οι δράστες.

Στις 22:30, μια υπάλληλος των διοδίων ολοκλήρωσε τη βάρδια της και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της, ένα λευκό BMW στον χώρο στάθμευσης των διοδίων. Δυο άγνωστοι με πιστόλια στα χέρια ακινητοποίησαν την υπάλληλο και με την απειλή των όπλων την ανάγκασαν να επιστρέψει στο κτίριο των γραφείων, όπου από το χρηματοκιβώτιο αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Κρατώντας όμηρο την υπάλληλο, κατευθύνθηκαν από τα διόδια προς τη διασταύρωση της Μαλεσίνας από τον παράδρομο της εθνικής οδού, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και την υπάλληλο και διέφυγαν με το Citroën C2 που είχαν αφήσει εκεί, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σε κατάσταση σοκ, η υπάλληλος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα στοιχεία που μπόρεσε να συγκρατήσει. Στήθηκαν μπλόκα, τα οποία προς το παρόν δεν είχαν αποτέλεσμα.

Facebook Comments