«Μέσα από το εξώδικο που στέλνεται κατηγορούν το Nomads ότι αντιγράφει το Survivor.Έχει υποστεί το παιχνίδι τέτοιας έκτασης αναμόρφωση που δεν είναι πλέον το Nomads, αλλά το Survivor με άλλο τίτλο».

Με αυτά τα λόγια παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του star Στη Φωλιά των Κου Κου, το ρεπορτάζ σχετικά με εξώδικο που ανέφεραν ότι εστάλη στον ΑΝΤ1 από την εταιρία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τέσσερα είναι τα στοιχεία που αναγράφονται συγκεκριμένα:

1. Στο πρώτο Nomads είχαμε δει τρεις ομάδες, αυτή τη φορά έχουμε δύο.

2. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε κόκκινους και μπλε, όπως γινόταν και στο Survivor 1 και 2.

3. Έχουμε δύο τοποθεσίες. Απουσιάζει η πολυτελής βίλα που υπήρχε στο πρώτο Nomads.

4. Αυτή τη φορά έχουμε δύο παρουσιαστές, όπως ακριβώς έχει γίνει στο Survivor 2 με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λένε ότι το Nomads το έχουν πάρει από τη βελγική εταιρεία Caracol, που είναι αυτή που έχει το πρότζεκτ εδώ και 15 χρόνια. Η συγκεκριμένη εταιρία το έχει πουλήσει σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, αναφέρουν ότι στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά υπάρχουν δεκάδες συναφή κόνσεπτ που εμφανίζουν ομοιότητες με το ριάλιτι επιβίωσης.

Το περιθώριο

“Η τουρκική εταιρεία παραγωγής δίνει μία εβδομάδα στον ΑΝΤ1, ώστε να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που φαίνονται ως αντιγραφή, αλλιώς λένε ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά για να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εκπομπής  Στη Φωλιά των Κου Κου.

Facebook Comments