Τουλάχιστον 13 άνθρωποι δέχθηκαν τα πυρά ενόπλου, ο οποίος εισέβαλε σε γεμάτο μπαρ στο Θάουζαντ Οουκς της νότιας Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια φοιτητικής γιορτής.

Στο πένθος βυθίζονται για άλλη μια φορά οι ΗΠΑ. Αιτία ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό, αυτή τη φορά στο προάστιο Thousand Oaks της Καλιφόρνια. Ένας ένοπλος άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα, εισέβαλε στο μπαρ Borderline Bar & Grill και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων.

Ήταν σε εξέλιξη φοιτητική βραδιά με κάντρι μουσική. Περίπου 200 άνθρωποι βρίσκονταν στο μπαρ όταν ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, μπήκε και άρχισε να θερίζει ζωές.

O σερίφης της κομητείας Βεντούρα ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 12 νεκροί από τους πυροβολισμούς.
Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» μέσα στο μπαρ και προειδοποίησαν ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

Νωρίτερα:

Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, στην πόλη Θάουζαντ Όουκς, στην Καλιφόρνια, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ της περιοχής.

Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή, ενώ σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική υπηρεσία κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η τοπική αστυνομία, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το Borderline Bar & Grill είναι μπαρ το οποίο διοργανώνει θεματικές βραδιές με κάντρι, σάλσα και σουίνγκ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, η Τετάρτη ήταν βραδιά «College Country».  

Facebook Comments