Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ντουντελάνζ και επικράτησε με 5-1 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 4-0. Οι Φορτούνης (15′, 36′), Τοροσίδης (6′), Χριστοδουλόπουλος (26′), Χασάν (71′) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρόλευκων». Ιστορικό γκολ πέτυχε η Ντουντελάνζ στο 69′ με τον Σινάνι, το οποίο είναι και το πρώτο στους ομίλους.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει 7 βαθμούς, όσους και η Μίλαν, ενώ η Μπέτις προηγείται με 8 βαθμούς.

Διαιτητής: Πετρ Αρντελεάνου (Τσεχία)

Κάρτες: Τοροσίδης – Σνελ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Νάτχο (62′ λ.τρ. Τουρέ), Ποντένσε, Ναουέλ (33′ λ.τρ. Φετφατζίδης), Φορτούνης (66′ Χασάν), Χριστοδουλόπουλος.

Ντουντελάνζ (Ντίνο Τόπμέλερ): Μπονεφουά, Μπίσεβατς, Σνελ-Πρέμπε, Γιορντάνοβ, Μέλισε, Κρούσκα (61′ Γένσεν ), Κουτουριέ , Στολτς (85′ Στρουμφ), Σινάνι, Τουρπέλ (73′ Περέζ).

Βίντι – ΠΑΟΚ 1-0

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Βίντι με 1-0 πληρώνοντας το διπλό λάθος του Βέρνμπλουμ στο 50′ και πλέον η υπόθεση πρόκριση δεν είναι στα χέρια του. Νέα κακή ευρωπαϊκή εμφάνιση για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο στην Ουγγαρία ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Βίντι, με 1-0, με γκολ του Μιλάνοβ στο 50′ και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά και δεν βρίσκεται στα χέρια του.

Διαιτητής: Ali Palabıyık (Τουρκία)

ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτκ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (57′ Νικόλοφ), Χούζτι (66′ Κόβατς), Σέποβιτς (77′ Χότζιτς).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (63′ Ακπόμ), Σάκχοβ, Ζαμπά (70′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (60′ Μπίσεσβαρ).

Κίτρινες: 20′ Φιόλα, 49′ Χάτζιτς/29′ Ζαμπά, 47′ Ελ Καντουρί

Facebook Comments