Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης στις νέες ταινίες της εβδομάδας. Καλή σας διασκέδαση!

 «Overlord»

Μια ομάδα Αμερικανών αλεξιπτωτιστών προσγειώνεται σε ένα χωριό κατειλημμένο από τους ναζί, όπου διεξάγονται μυστικά πειράματα με έναν ορό που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε παντοδύναμους απέθαντους.

Σκηνοθεσία Τζούλιους Έιβερι με τους: Γουάιατ Ράσελ, Πίλου Άσμπεκ, Ματίλντ Ολιβιέ, Γιόβαν Αντέπο

«Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης»

Η καταζητούμενη χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ αναλαμβάνει να υποκλέψει ένα άκρως προστατευμένο λογισμικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Προτού όμως το παραδώσει και πάλι στον κατασκευαστή του, πέφτει θύμα φονικής επίθεσης και ληστείας, οι οποίες την εμπλέκουν σε μια επικίνδυνη συνωμοσία βγαλμένη από το προσωπικό της παρελθόν.

Σκηνοθεσία Φέντε Άλβαρεζ με τους: Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον, Σίλβια Χεκς, Βίκι Κριπς

«Μη Με Αγγίζεις»

Μια σκηνοθέτις παρακολουθεί δύο άντρες και μια γυναίκα στην προσωπική τους αναζήτηση για οικειότητα και στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν ιδιωτικά και κοινωνικά ταμπού γύρω από το σώμα και τη σεξουαλικότητά τους.

Σκηνοθεσία Αντίνα Πιντίλιε με τους: Τόμας Λεμαρκίς, Λάουρα Μπένσον, Αντίνα Πιντίλιε

«Η Κοιλάδα των Σκιών»

Ένα εξάχρονο αγόρι, πεπεισμένο πως ένας λυκάνθρωπος σκοτώνει τα ζώα του χωριού του, αποφασίζει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Σκηνοθεσία Γιόνας Μάτζοβ Γκούλμπρανσεν με τους: Άνταμ Εκέλι, Κατρίνε Φάγκερλαντ, Λέναρντ Σάλαμον

«Το Μυστικό της Πέτρα»

Μια γυναίκα αναζητά τα ίχνη του πατέρα της, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ, προσεγγίζοντας έναν διάσημο καλλιτέχνη που είναι σίγουρη ότι γνωρίζει την αλήθεια.

Σκηνοθεσία Χάιμε Ροζάλες με τους: Μπάρμπαρα Λένι, Άλεξ Μπρεντεμίλ, Μαρίζα Παρέδες

 

Facebook Comments