Το fashion show της Victoria’s Secret για το 2018 που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ήταν το τελευταίο για την Adriana Lima.

Ο «Άγγελος» του διάσημου brand γυναικείων εσωρούχων, που εκπροσωπούσε το διεθνές brand εσωρούχων τα τελευταία 20 χρόνια, ανακοίνωσε τo τέλος της συνεργασίας της μέσω του Instagram account της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του φετινού φαντασμαγορικού show.

Συνολικά 60 μοντέλα της συμμετείχαν στην επίδειξη της Victoria Secret, με τα πρωτοεμφανιζόμενα να είναι 18. Στην πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας συμμετείχαν μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου του modeling μεταξύ των οποίων η Κένταλ Τζένερ, η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ και όλα τα διάσημα «αγγελάκια».

Ξεχωριστή θέση στην επίδειξη είχε και το σουτιέν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει και σε φτηνότερη έκδοση των 250 δολαρίων, σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας.

Ο αποχαιρετισμός της Adriana Lima ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικός, καθώς της εμφάνισής της προηγήθηκε ένα βίντεο με στιγμές του πασίγνωστου μοντέλου, από τα πρώτα «αγγελάκια».

Η Lima ανακοίνωσε το τέλος μια εποχής το απόγευμα του show, με μια εγκάρδια αναφορά στις εμφανίσεις της ως Aγγελάκι της Victoria’s Secret. Το show σηματοδότησε μια 18χρονη συνεργασία με το brand, η οποία ξεκίνησε το 1999. «Αγαπητή Victoria, Σ”΄ευχαριστώ που μου έδειξες τον κόσμο, μοιράστηκες τα μυστικά σου και κυρίως όχι μόνο που μου έδωσες φτερά αλλά με δίδαξες να πετώ. Και όλη μου την (αγάπη) στους καλύτερους fans στον (κόσμο)! Με αγάπη, Adriana,» έγραψε στη λεζάντα.

Πηγή:ΤαΝεα

Facebook Comments