Ανακοινώνονται από τη ΝΔ τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τις εκλογικές λίστες του κόμματος στις προσεχείς εθνικές κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πειραιώς θα ανακοινώσει τα ονόματα 30 γυναικών οι οποίες θα είναι υποψήφιες για τη Βουλή, δεν έχουν πολιτευτεί ξανά και έχουν επιλεγεί στην πλειοψηφία τους μέσω του Μητρώου Στελεχών της παράταξης, που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2016, μέσα από επιστημονικά κριτήρια αξιολόγησης.  

Πρόκειται για το πρώτο κύμα νέων και άφθαρτων προσώπων που θέλει, πάσει θυσία, να συμπεριλάβει στους εκλογικούς καταλόγους ο κ. Μητσοτάκης και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο κόμμα τελευταία. 

«Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Και δεν εννοώ πρώην βουλευτές της ΝΔ, αλλά πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη Βουλή», δήλωσε στην τελευταία συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης που έκανε λόγο για «νέα πρόσωπα, ικανά, και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευθούν με τη ΝΔ, καθώς νέοι υποψήφιοι, με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας».

Θα προέρχονται από όλη τη χώρα και θα δημοσιοποιηθούν ομαδικά, είτε με βάση τον επαγγελματικό τους κλάδο, είτε με γνώμονα την γεωγραφική ενότητα στην οποία ζουν.

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση, που υπηρετεί τη στρατηγική των ανοιγμάτων. Μία κίνηση που θα έχει τα χαρακτηριστικά του πολλαπλασιασμού, καθώς σταδιακά και με το βλέμμα στραμμένο στο συνέδριο του Δεκεμβρίου.

Facebook Comments