Προβληματισμός επικρατεί στους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού Open, πρώην Epsilon, καθώς το μέλλον τους φαντάζει αβέβαιο μετά τις συνεχόμενες απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μετά τις απολύσεις δημοσιογράφων, σειρά πήρε η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ζέτα Κατωπόδη, η οποία κατείχε νευραλγικές θέσεις στον τηλεοπτικό σταθμό για αρκετά χρόνια. Eίχε μεταφερθεί το τελευταίο διάστημα από το Γραφείο Τύπου στις δημόσιες σχέσεις του καναλιού.

Πραγματική «μάχη», λοιπόν, γίνεται στα διευθυντικά γραφεία του καναλιού Open Tv, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να είναι απογοητευτικά και να επικρατεί… γκρίνια και δυσαρέσκεια.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ωστόσο, ποια θα είναι η στάση του Ιβάν Σαββίδη.

Στους διαδρόμους του καναλιού, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, τις απολύσεις και τα χαμηλά νούμερα του καναλιού, τον τρόμο που επικρατεί για το μέλλον, συζήτηση γίνεται και για το χρυσό συμβόλαιο της “Σιδηράς Κυρίας” της ενημέρωσης, Έλλης Στάη, που όπως φαίνεται… χρυσάφι έπεσε στα πόδια της, με ένα ποσό εξωφρενικό για την εποχή, προκειμένου να παρουσιάσει το δελτίο και να έχει δίπλα της ένα ολόκληρο επιτελείο!

Μένει, τώρα να δούμε πως θα κινηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και οι υπεύθυνοι του σταθμού, προκειμένου να στήσουν το κανάλι, όπως θέλουν και φυσικά με τα απαραίτητα έσοδα!

Πηγή: www.youweekly.gr

Facebook Comments