Η επιστροφή του Ρόκι στα ρινγκ, ένα φεμινιστικό γουέστερν από την Ινδονησία και ένας εξορκισμός με ανεπιθύμητα αποτελέσματα στις τελευταίες  κινηματογραφικές πρεμιέρες του Νοεμβρίου.

«Κριντ ΙΙ»

Ο Αντόνις Κριντ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, δεν ξέρει όμως πως το μέλλον τού επιφυλάσσει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, η οποία έρχεται από το παρελθόν με εκδικητικές διαθέσεις.

Σκηνοθεσία Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ με τους: Μάικλ Μπ.Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Ντολφ Λούντγκρεν

«Η Σιωπηλή Επανάσταση»

Στην Ανατολική Γερμανία του 1956 μια ομάδα μαθητών αποφασίζει να κρατήσει εν ώρα μαθήματος δύο λεπτά σιγής σε ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα της ουγγρικής εξέγερσης ενάντια στη σοβιετική κατοχή.

Σκηνοθεσία Λαρς Κράουμε με τους: Γιόνας Ντάσλερ, Σίνα Έμπελ, Μίκαελ ντελ Κόκο

«Μαρλίνα, Η Δολοφόνος σε Τέσσερις Πράξεις»

Μια συμμορία εισβάλλει στην αγροικία μιας χήρας, κλέβει τα ζώα της κι επιχειρεί να τη βιάσει. Εκείνη όμως δηλητηριάζει κάποια από τα μέλη της και αποκεφαλίζει τον αρχηγό τους. Με το κεφάλι του ανά χείρας, ξεκινάει την άλλη ημέρα για το αστυνομικό τμήμα.

Σκηνοθεσία Μούλι Σούρια με τους: Μάρσα Τίμοθι, Γιόγκα Πρατάμα, Έγκι Φέντλι

«Ευτυχισμένος Όσκαρ»

Σε ένα φτηνό παρισινό ξενοδοχείο ο Όσκαρ Ουάιλντ ζει φτωχός και ξεπεσμένος τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, αναπολώντας ένα παρελθόν γεμάτο θριάμβους, σκάνδαλα και συγκινήσεις.

Σκηνοθεσία Ρούπερτ Έβερετ με τους: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Έμιλι Γουάτσον, Κόλιν Μόργκαν

«Ρομπέν των Δασών»

Επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες, ο νεαρός λόρδος του Λόξλεϊ βρίσκει τη γη του κατασχεμένη από τον σερίφη του Νότιγχαμ και την αγαπημένη του Μάριον στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Ένας παλιός γνωστός του από τον πόλεμο όμως προσφέρεται να τον βοηθήσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Σκηνοθεσία Ότο Μπάθερστ με τους: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον

«Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις»

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Μέγκαν Ριντ, που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στο υπόγειο, η Μέγκαν αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική δύναμη.

Σκηνοθεσία Ντιέντερικ Βαν Ρόιτζεν με τους: Στάνα Κάτιτς, Σέι Μίτσελ, Κίρμπι Τζόνσον

Facebook Comments