Καλές γιορτές κορίτσια μου,

Η περίοδος των εορτών έφτασε και λόγω των ημερών όλοι έχουμε κάπου να πάμε! Έχω ξεχωρίσει για εσάς, ανάλογα με τον προορισμό, κάποια looks που μου αρέσουν για παραμονή πρωτοχρονιάς!

DESTINATION suggested: κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ή πάρτυ σε ιδιωτικό χώρο με επίσημο ένδυμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: @natty.world

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μια αρκετά επίσημη επιλογή. Αν σας βοηθάει είναι κατάλληλη επιλογή για χώρο ή εκδήλωση που οι άντρες θα φορούσαν κοστούμι.

DESTINATION suggested: bar ή club ή party

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: @jennyblondd

Όπως βλέπετε έχουμε 2 προτάσεις εδώ η μια με παντελόνι και η άλλη με φούστα παγιέτα. Προσωπικά θα διάλεγα τη φούστα για κάτι πιο επίσημο και το παντελόνι για να «κατεβάσω» το λουκ και να δείχνει λίγο πιο «laid back» – χαλαρό.

DESTINATION suggested: bar ή club ή εστιατόριο ή party σε σπίτι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: dress @praceandchaosclothing + shoes @shoessante

Στο συγκεκριμένο υπέροχο φόρεμα έχω συμπληρώσει και πρόταση για παπούτσια. #tip το φόρεμα επειδή είναι κλος ταιριάζει καλύτερα με μποτάκια που εφαρμόζουν στο πόδι χωρίς να αφήνουν κενό. Εναλλακτικά μπορεί να συνδυαστεί και με γόβες, αλλά δεν θα διάλεγα γόβες σε λουστρίνι για το συγκεκριμένο ρούχο.

Ήθελα να σας δείξω λουκ τα οποία να μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις! Το συγκεκριμένο άρθρο θα έχει και συνέχεια όποτε αν κάποια από εσάς θα ήθελε να δει πρόταση για συγκεκριμένη περίσταση μπορεί να μου το πει να το συμπεριλάβω στο επόμενο άρθρο!

Περιμένω τα μηνύματά σας:

Facebook marketnews.gr

Instagram @poisednat!

 

              Xx

 

                     Nat

Facebook Comments