Τελευταίες κινηματογραφικές πρεμιέρες για τη χρονιά που φεύγει με τη κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου αντιπροέδρου των ΗΠΑ -με τον Κρίστιαν Μπέιλ να ερμηνεύει τον Ντικ Τσέινι, και οι ερμηνείες των Πενέλοπε Κρούζ και Χαβιέ Μπαρδέμ στην τελευταία δημιουργία του βραβευμένου Ασγκάρ Φαραντί.

«Το Ξέρουν Όλοι»

Η Λάουρα επιστρέφει με την κόρη και τον γιο της από το Μπουένος Άιρες στο χωριό της στην Ισπανία για το γάμο της αδερφής της. Στη γιορτή που ακολουθεί όμως κόβεται ξαφνικά το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται.

Σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρικάρντο Νταρίν, Μπάρμπαρα Λένι

«Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία»

Η διαδρομή του Ντικ Τσέινι από τη δεκαετία του ’60 και το Γέιλ μέχρι και την πρώτη δεκαετία του 2000, όταν αναδείχτηκε ο πολιτικά ισχυρότερος αντιπρόεδρος στην αμερικανική Ιστορία.

Σσκηνοθεσία Άνταμ Μακ Κέι με τους: Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ, Σαμ Ρόκγουελ

«Ο Ένοχος»

Ένας αστυνομικός που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης προσπαθεί να εντοπίσει και να σώσει μια γυναίκα που έχει απαχθεί.

Σκηνοθεσία Γκούσταβ Μέλερ με τους: Γιάκομπ Σέντεργκρεν

«The Happytime Murders»

Σε ένα Λος Άντζελες όπου άνθρωποι και κούκλες συνυπάρχουν, μια αστυνομικός κι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να βρουν αυτόν που δολοφονεί τους πρωταγωνιστές ενός παιδικού τηλεοπτικού σίριαλ του ’90.φ

Σσκηνοθεσία Μπράιαν Χένσον με τους: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μάγια Ρούντολφ

 

Facebook Comments