Θρίλερ με τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Αν Χάθαγουεϊ και η κόντρα των Σίρσα Ρόναν και Μάργκοτ Ρόμπι για τον βρετανικό θρόνο οι νέες κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας.

«Το Νησί της Αποπλάνησης»

Ο ιδιοκτήτης ενός αλιευτικού ο οποίος έχει αποσυρθεί σε ένα νησάκι της Καραϊβικής δέχεται την επίσκεψη της πρώην συζύγου του, η οποία του προτείνει να δολοφονήσει τον βίαιο, πλούσιο νυν άντρα της.

Σκηνοθεσία Στίβεν Νάιτ με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέισον Κλαρκ

«Πιστό Αντίγραφο»

Ο νευροεπιστήμονας Γουίλ Φόστερ χάνει σε τροχαίο την οικογένειά του και αποφασίζει να τους κλωνοποιήσει με τη βοήθεια του συναδέλφου του Εντ, οπότε κι έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από ηθικές και νομικές επιπτώσεις.

Σκηνοθεσία Τζέφρι Ναχμάνοφ με τους: Κιάνου Ριβς, Άλις Ιβ, Τόμας Μιντλντιτς

«Η Αρχή της Ισότητας»

Η προσωπική διαδρομή της νομικού Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ στα ’60s ενάντια στους νόμους που είτε βασίζονταν είτε εμπεριείχαν τη διάκριση φύλου.

Σκηνοθεσία Μίμι Λέντερ με τους: Φελίσιτι Τζόουνς, Άρμι Χάμερ, Τζάστιν Θερού

«Χόντρος και Λιγνός»

Οι κωμικοί Σταν Λόρελ και Όλιβερ Χάρντι, ύστερα από χρόνια απραξίας, ξεκινούν μια θεατρική τουρνέ στην Αγγλία με την ελπίδα πως έτσι θα δώσουν ώθηση στην κινηματογραφική τους καριέρα.

Σκηνοθεσία Τζον Μπερντ με τους: Στιβ Κούγκαν, Τζον Σ.Ράιλι, Νίνα Αριάντα, Σίρλεϊ Χέντερσον

«Μαίρη, η Βασίλισσα της Σκοτίας»

Η ιστορία της βασίλισσας της Σκοτίας Μέρι Στιούαρτ και της διαμάχης της με τη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ για τον αγγλικό θρόνο.

Σκηνοθεσία Τζόσι Ρουρκ με τους: Σέρσια Ρόναν, Μάργκο Ρόμπι, Γκάι Πιρς

«Η Dilili στο Παρίσι»

Στο Παρίσι της μπελ επόκ η μικρή Ντιλιλί από τη Νέα Καληδονία κι ένας νεαρός με τρίκυκλο αναζητούν τον υπεύθυνο για μια σειρά απαγωγών κοριτσιών.

Σκηνοθεσία Μισέλ Οσελό

Facebook Comments