Εδώ κι ένα τριήμερο άπαντες ασχολούμαστε με το δάνειο που πήρε ο Πολάκης. Πήρε 100.000 ευρώ δάνειο από την Attica Bank. Πιθανώς έκαναν τα στραβά μάτια στην πρώτη υποθήκη, στο μεγάλο πόσο, στο ότι ήταν καταναλωτικό, κτλ και του το έδωσαν. Σύμφωνοι ως προς αυτά, το θέμα όμως είναι το δάνειο που πήρε ο Πολάκης;

Χθες πήγα στη λαϊκή της Κυψέλης πλησίον της Φωκίωνος Νέγρη. Άκουσα σε δύο διαφορετικούς πάγκους να μιλάνε για τον Πολάκη, στον έναν αντιπαρέβαλαν τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και στον άλλο τον Τσουκάτο. Τότε κατάλαβα ότι ο Πολάκης έχει φτιάξει το δικό του πάγκο και πουλάει «τιμιότητα», «καθαρότητα» και ελληναράδικη «λεβεντιά». Για την ακρίβεια όμως πουλάει «εξαριστερισμένο» χρυσαυγιτισμό και ξέρει ότι τον πουλάει καλά κι ακριβά και αρέσει.

Στο Μαξίμου ξέρουν ότι ο Πολάκης είναι σκυλί του πολέμου και δε χαμπαριάζει και τους βγάζει τη βρόμικη δουλειά. Και μάλλον το Μαξίμου με την ανακοίνωσή του δεν έβαλε πλάτη στον Πολάκη, από όσο φαίνεται μετά από μία πορεία ετών ο Πολάκης βάζει πλάτη στον Τσίπρα. Σημειωτέον ότι η διαφορά μεταξύ Πολάκη και Άδωνι είναι ότι ο πρώτος είναι σκυλί του αφεντικού του ενώ ο δεύτερος λύκος που περιμένει πότε το αφεντικό θα λοξοκοιτάξει για να του φάει τα πρόβατα.

Ακόμη κι αν δεχθώ το έργο που ισχυρίζεται ότι έχει προσφέρει ως υπουργός, αδυνατώ να δεχθώ τέτοιου είδους επίπεδο πολιτικού διαλόγου που έχει πιάσει πάτο. Είναι αδιανόητο να είσαι υπουργός και να μιλάς έτσι, να κάνεις ταγκ στο Facebook τη Ρένα Δούρου με 100 νεκρούς στο Μάτι, να στοχοποιείς κόσμο δίνοντας διευθύνσεις που τελικά είναι και λάθος, να τρως καταδικαστικές αποφάσεις, να ψεύδεσαι περί δικαστικών υποθέσεων, να μιλάς «αντρίκια» και «παντελονάτα», να βγάζεις συνομιλίες σου με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, να απειλείς τους δημοσιογράφους, να να να… Να έχεις ανοίξει μαγαζάκι για να ξεπουλάς «ηθικό» πλεονέκτημα.

Το πρόβλημά μου με τον Πολάκη δεν είναι ότι καπνίζει αλλά ότι φυσάει επιδεικτικά τον καπνό μέσα στα μούτρα κι αν πάω να του ζητήσω το λόγο θα μου απαντήσει «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;».

Facebook Comments