«Φασισταριά» αποκάλεσε ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακολουθώντας τη γραμμή που χάραξε ο πρωθυπουργός.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του In.gr, ο Χ. Γιαννούλης μετά τις έντονες αποδοκιμασίες από ομάδα πολιτών, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου σε εκδήλωση του βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποκάλεσε «φασισταριά» όσους δεν συμφωνούν με τις θέσεις της κυβέρνησης και το εκδηλώνουν, λέγοντας:  «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος που είχε χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς» όσους διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών, κατά την Σύνοδο των Χωρών του Νότου στην Κύπρο  σε «πηγαδάκι» με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

Facebook Comments