Μεγάλο έργο, υποψήφιο για βραβείο, γυρίζεται αυτές τις μέρες στην δεξιά πολυκατοικία αλλά αφορά και την αριστερή. Το γιατί, ας το δούμε μαζί.

Με ανακοίνωσή του, εχθές ο επικεφαλής της «Δύναμη Ελληνισμού», Δημήτρης Καμμένος, που διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ επειδή στις 16 Ιουνίου 2018, ψήφισε θετικά στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή το Μακεδονικό, διέγραψε και αυτός με τη σειρά του τον Τάκη Μπαλτάκο, επειδή συνεργάστηκε με τον άλλο Καμμένο, τον Πάνο.

Ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν γραμματέας του κόμματος και ο Δημήτρης Καμμένος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, θα τον αντικαταστήσει. Τελικά ο Τάκης Μπαλτάκος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ως ανεξάρτητος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις τους και οι ζυμώσεις για συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, έχουν ξεκινήσει, ζεστά, από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος το 2014, όταν είχε «σκάσει» η υπόθεση της συνομιλίας του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, από το βήμα της Βουλής με έναν πύρινο λόγο είχε μιλήσει για ακροδεξιά, νεοναζισμό και απευθείας συνομιλίες της κυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή.

Τι συμβαίνει τώρα; Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει γίνει ξαφνικά μετριοπαθής κεντροδεξιός;

Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε όσους χαρακτήριζαν ακροδεξιό τον Πάνο Καμμένο, έλεγε ότι είναι ένας κεντροδεξιός, μετριοπαθής πατριώτης.

Πώς γίνεται ο μετριοπαθής πατριώτης να συνεργάζεται με τον «ακροδεξιό» και κατά τον Αλέξη Τσίπρα, Μπαλτάκο; Διαβάστε περισσόερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments