Συνελήφθη ο ύποπτος της επίθεσης στην Ουτρέχτη, μεταδίδει το NOS News, επικαλούμενο τις αστυνομικές αρχές.

Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της επιχείρησης της ολλανδικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα κίνητρά του δεν έχουν αποσαφηνιστεί,  θα μπορούσαν να είναι “οικογενειακοί λόγοι”.

Νωρίτερα:

Η ολλανδική αστυνομία γνωστοποίησε σήμερα ότι αναζητά έναν 37χρονο Τούρκο σε σχέση με τους πυροβολισμούς στην Ουτρέχτη ενώ στους τρεις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών και στους εννέα των τραυματιών, όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή της πόλης.

Νωρίτερα:

Έναν 37χρονο Τούρκο αναζητούν οι ολλανδικές αρχές, σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην Ουτρέχτη, που άφησε πίσως τους πολλούς τραυματίες και σύμφωνα με τοπικά μέσα και έναν νεκρό.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο 37χρονος Γκοκμαν Τάνις, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Τουρκία. Παραμένει ασύλληπτος. 

Νωρίτερα:

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει σκοτωθεί από πυροβολισμούς μέσα σ ένα τραμ στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Νωρίτερα:

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα σε σταθμό του τραμ λίγο έξω από το κέντρο της Ουτρέχτης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένοπλος άνοιξε πυρ στοχεύοντας προς τους επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον σταθμό του τραμ.

Από την επίθεση φέρεται να έχουν τραυματιστεί αρκετά άτομα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο.

Facebook Comments