Ο οσκαρικός Μελ Γκίμπσον που τίθεται σε διαθεσιμότητα και η Νάταλι Πόρτμαν που ερμηνεύει μια ποπ σταρ με ταραγμένη προσωπική ζωή στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Τα Δύο Πρόσωπα του Νόμου»

Δύο αστυνομικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα λόγω βίαιης συμπεριφοράς εντοπίζουν έναν παράνομο που ετοιμάζει μια ύποπτη δουλειά. Τον παρακολουθούν και περιμένουν, πιστεύοντας πως μπορούν να επωφεληθούν από τη λεία του.

Σκηνοθεσία Κρεγκ Ζάλερ με τους: Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς

Σε Πόλεμο

Όταν η ιδιοκτησία μιας πολυεθνικής επιχείρησης αποφασίζει, παρά τις αρχικές υποσχέσεις, να κλείσει ένα εργοστάσιό της και να απολύσει 1.100 εργαζόμενους, ο Λοράν αναλαμβάνει την ηγεσία του αγώνα των εργατών για ανατροπή της απόφασης.

Σκηνοθεσία Στεφάν Μπριζέ με τους: Βενσάν Λιντόν, Μελανί Ροβέ, Ζακ Μπορντερί

«Vox Lux»

Μια έφηβη που βιώνει μια προσωπική τραγωδία εξελίσσεται σε διάσημη ποπ σταρ. Ένα άλλο αναπάντεχο γεγονός θα διακόψει την καλπάζουσα καριέρα της, αλλά εκείνη είναι τώρα έτοιμη να επιστρέψει με καινούργιο άλμπουμ.

Σκηνοθεσία Μπράντι Κόρμπετ με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Στέισι Μάρτιν

«Βερολίνο Σ’ Αγαπώ»

Με φόντο το σύγχρονο Βερολίνο, δέκα μικρές ιστορίες εξυμνούν τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα.

Σκηνοθεσία Νταϊάνα Άγκρον, Πίτερ Τσέλσομ, Φερνάντο Έιμπσκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Ντάνιελ Λβόβσκι, Ντάνι Λεβί, Γιόζεφ Ρούσνακ, Τιλ Σβάιγκερ, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ με τους: Έλεν Μίρεν, Κίρα Νάιτλι, Λουκ Γουίλσον, Μίκι Ρουρκ

«Επίθεση στη Βομβάη»

Τον Νοέμβριο του 2008 μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων συγκλονίζει τη Βομβάη. Ανάμεσά τους και η εισβολή τεσσάρων οπλοφόρων στο πολυτελές ξενοδοχείο «Taj Mahal Palace», οι οποίοι πυροβολούν όποιον βρουν μπροστά τους.

Σκηνοθεσία Άντονι Μάρας με τους: Ντεβ Πατέλ, Άρμι Χάμερ, Τζέισον Άιζακς, Ναζανίν Μπονιαντί

 

Facebook Comments