Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος αυτή τη στιγμή;

FXCM

Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος αυτή τη στιγμή;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Κάθε επενδυτής που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιο, θα πρέπει να εξετάσει αγορές στην ισοτιμία USD/CAD στα τρέχοντα επίπεδα, σύμφωνα με ανάλυση της JP Morgan, η οποία πρόσθεσε το ζεύγος αυτό στο χαρτοφυλάκιο macro στρατηγικών αλλά και στο χαρτοφυλάκιο τεχνικής ανάλυσης.

Η JP Morgan τοποθετείται στα τρέχοντα επίπεδα με το stop loss να είναι στα 0,9800 και το στόχο να μην έχει οριοθετηθεί ακόμα.

Η ισοτιμία USD/CAD προσφέρει μια πολύ ελκυστική ευκαιρία σε αυτά τα επίπεδα καθώς σύμφωνα με το δείκτη κινδύνου/απόδοσης, το CAD είναι το ακριβότερο νόμισμα μεταξύ των G10. Ακόμα, η ισοτιμία USD/CAD τείνει να ακολουθεί τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με ένα μήνα καθυστέρηση.

Τεχνικά, η περιοχή 0,9980-1,0030 θεωρείται σημαντική ως στήριξη, με τις τοποθετήσεις στα τρέχοντα επίπεδα να είναι ελκυστικές και με το βραχυπρόθεσμο στόχο να είναι στα 1,0300-1,0350.