Κ. Αρβανίτης: ’Δεν έχει λόγο να πασοκοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ’

MarketNews

Κ. Αρβανίτης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε πολιτικός φορέας οφείλει να κάνει ανοίγματα στην κοινωνία και να δημιουργεί και διάλογο και ανάλογα την συγκυρία μέτωπα, δράσεις και συνέργειες. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στον realfm 97,8.

Και συνεχίζει, που είναι το καινούργιο που τους έχει ενοχλήσει; Ασχολούμαστε ένα μήνα με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι πολύ καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δημιουργεί ειδήσεις και είναι εντελώς αδιάφορο και δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το ψηφοδέλτιο του μεγάλου αντιπάλου, της ΝΔ. Σαν να μην έχει περάσει, δεν ασχολούνται τα μέσα καθόλου. Αυτό δεν είναι κριτική στα μέσα, σημαίνει ότι η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί δράση ενέργεια, αντιδράσεις και προβληματισμό" τόνισε.

"Η Αριστερά όσο την ξέρω εγώ πάντα ήταν στη λογική των συμπαρατάξεων, συνασπισμών, των μετώπων και των συμμαχιών. Και με τον Χαρίλαο και με τον Κύρκο και με τον Μπανιά η Αριστερά πάντα δημιουργούσε μέτωπα και συμμαχίες" ανέφερε. "Δεν έχει λόγο να πασοκοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Δεν λέω ότι είναι κάτι κακό το ΠΑΣΟΚ, έχει κάνει και θετικά πράγματα και αρνητικά, συγκρούσεις, υποχωρήσεις και σκάνδαλα, η Ιστορία καταγράφει. Οι άνθρωποι όμως που έρχονται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ψηφίσει πριν πέντε χρόνια κάτι άλλο;" συμπλήρωσε.