'

Δ. Στράτου: Ο Γιάνης δεν είπε ποτέ το «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»

MarketNews

Δ. Στράτου: Ο Γιάνης δεν είπε ποτέ το «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη και υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματός του “ΜέΡΑ25” έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων.

Η κ. Στράτου ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αστειευόμενος και αποπειρώμενος να αποτινάξει το άγχος των ημερών δίνοντας συνέντευξη στο New Yorker παραλλήλισε την ταινία “αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά” και είπε τη γνωστή φράση “αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες”. Μάλιστα, όπως είπε η σύζυγός του, ο κ. Βαρουφάκης απευθύνθηκε στο δημοσιογράφο Ian Parker και του είπε “σκέψου να ερχόμουν εγώ και να έλεγα “αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες”.

Ανέφερε ότι η ίδια έμαθε για το κλείσιμο των τραπεζών από το ραδιόφωνο και όχι από το σύζυγό της. Είπε ότι δεν ήταν μία εύκολη επιλογή και τον είχαν απειλήσει με αυτό. Σημείωσε, επίσης, ότι αν το ΌΧΙ δεν είχε γίνει ΝΑΙ, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρέμενε στην κυβέρνηση.