Από σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, ξεκινάει από τον ΟΑΕΔ η καταβολή του επιδόματος ανεργίας και του δώρου Πάσχα στους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας λόγω των εορτών.

Επιπλέον, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει σήμερα 18 Απριλίου τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στο σύνολο των δικαιούχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι: Από την 18.04.2019, ημέρα Πέμπτη, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα 2019 στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από την 18.04.2019, ημέρα Πέμπτη, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 18.04.2019 μέχρι και 05.05.2019.

Επισημαίνεται πως ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Facebook Comments