Τρίτο μεγάλο έργο αναλαμβάνει η Μέτκα στην Αλγερία της τάξεως των 93 εκατ. ευρώ κατόπιν της υπογραφής νέου συμβολαίου με την Société Algérienne de Production de l’Electricité (SPE Spa), σε κοινοπραξία με την General Electric.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η Μετκα Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Société Algérienne de Production de l’Electricité (SPE Spa), σε κοινοπραξία με την General Electric.

Πρόκειται για το τρίτο μεγάλο έργο που αναλαμβάνει η ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη στις σημαντικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου έργου είναι τα ακόλουθα:

Αναθέτων Φορέας

Société Algérienne de Production de l’Electricité (SPE Spa). Η SPE ανήκει στον Όμιλο Sonelgaz, το μεγαλύτερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της Αλγερίας.
Ανάδοχος

Κοινοπραξία General Electric International Inc. – METKA Α.Ε.

3. Τοποθεσία Έργου

Hassi R’mel, Αλγερία

4. Περιγραφή Έργου

Το έργο αφορά σε μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και θέση σε λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φυσικού αερίου σε ανοιχτό κύκλο, με δυο αεριοστρόβιλους, συνολικής ισχύος 368,152 MW σε τοπικές συνθήκες.

5. Αξία Έργου

Η συνολική αξία του συμβολαίου για τη Μέτκα Α.Ε. είναι € 72.055.270 συν DZD 2.127.010.929 (περίπου € 92.8 εκατ. συνολικά).

6. Χρονοδιάγραμμα Έργου

Το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι 29,5 μήνες.

Facebook Comments