Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενη εκ Νέας Δημοκρατίας, έδωσε το… χρίσμα στην άλλοτε βουλευτής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέπειτα alter ego της Ζωής Κωνσταντοπούλου και σήμερα υποψήφια δήμαρχο για την Παλλήνη.

Η Ραχήλ Μακρή ήταν βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποχώρησε με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, έκτοτε συχνά πυκνά βάζει στο στόχαστρο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έχει πει ακόμη ότι «η κατάρα των Ελλήνων του επιφυλάσσει την μοίρα του Εφιάλτη». Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την υπουργό του Κατερίνα Παπακώστα να στηρίξει τη Ραχήλ Μακρή.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού “Άλλη Πόλη”, υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

Facebook Comments