Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha και στον  Αντώνη Σρόιτερ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι αυτή η εκστρατεία ξεκινά με τον κ. Βέμπερ που έρχεται στην Αθήνα να ξεκινήσει και επίσημα την εκστρατεία του ΕΛΚ και η ΝΔ είναι ισχυρό μέλος του Λαϊκού κόμματος ενώ έκανε μεγάλη αναφορά στις ευρωεκλογές. Οπως είπε θα βγουν μεγάλα μηνύματα και πολιτικά συμπεράσματα. “Στις 26 Μαΐου ο μεγάλος νικητής θα είναι η ΝΔ. Και ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει εκλογές τώρα γιατί θα χάσει. Ελπίζει λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία. Θέλω η ψήφος να είναι ψήφος επιδοκιμασίας στη ΝΔ. Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές για να ψηφίσει κάποιος «χαλαρά». Το βράδυ των εκλογών η κλεψύδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ (γιατί έχουν ακόμη υπόγειους διαδρόμους επικοινωνίας) θα έχει αδειάσει οριστικά.”

Μιλώντας για την σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών και αναφερόμενος στις καταγγελίες Μαρινάκη είπε πως αφού ρωτήθηκε θα απαντήσει: Ο κ. Μαρινάκης έκανε μια πολύ βαριά καταγγελία. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμιά αντίδραση από την κυβέρνηση και τον κ. Παππά. Αν τα είχαν πει αυτά για εμένα θα είχα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Μαρινάκης να σας θυμίσω ότι στήριξε την κυρία Δούρου και στη συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί.
Πίσω από κάθε σκάνδαλο σήμερα κρύβεται ο Νίκος Παππάς. Τον καλύπτει ή όχι ο κ. Τσίπρας; Ας απαντήσει.

Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη κάνει ο κ. Τσίπρας και όχι εμείς. Η υπόθεση Novartis διαφημίστηκε σαν το σκάνδαλο του αιώνα και αποδείχθηκε πολιτική σκευωρία. Η Δικαιοσύνη δεν κινήθηκε πάνω  στην κατεύθυνση να ερευνήσει τις σχέσεις Novartis-γιατρών, αλλά ασχολήθηκε με μια πολιτική σκευωρία. Οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν γνωστές σε Μέσα φιλικά προς την κυβέρνηση. Διέσυραν ανθρώπους όπως τον κ. Πικραμένο και δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη. Εμείς θα αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, αλλά εδώ έστησαν δέκα κάλπες στη Βουλή…

Σας θυμίζω ότι από το 2006 είχα καταθέσει πρόταση για να αλλάξει το άρθρο 86. Μας κατηγορούν τώρα ότι δεν θέλουμε να το αλλάξουμε ενώ οι υπουργοί του, Πολάκης και Καμμένος κρύβονται πίσω από αυτό το άρθρο.

Επιστρέφοντας στις Ευρωεκλογές αυτό που ζητώ από τους πολίτες, είπε ο κ. Μητσοτάκης, είναι να συγκρίνουν τους υποψηφίους μας με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων. Εμείς θέλουμε να είμαστε και είμαστε ένα κόμμα των πολλών.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία το θέμα είναι ποιον εμπιστεύονται οι διεθνείς επενδυτές. Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους και θα δημιουργήσει ένα θετικό οικονομικό κλίμα για να έρθουν στην Ελλάδα οι επενδυτές.
Ο ΟΟΣΑ μόλις μας είπε ότο το εισόδημα των Ελλήνων έπεσε στα επίπεδα του 2014. Δεν το λέω εγώ.
Οι υποσχέσεις Τσίπρα είναι άλλα τόσα ψέμματα με αυτά που έλεγε το 2015.
Το μόνο που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να διχάζει και πολώνει όπως και το 2015. O Ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ποιος μπορεί να στηρίξει τις επενδύσεις και ποιος τους απειλούσε να τους διώξει. Το Ελληνικό γιατί καθυστερεί;

Απαντώντας στην ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε για το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα ήταν κατηγορηματικός: ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο. Είπα ότι είμαι αντίθετος στην πολιτική των επιδομάτων. Και βγήκαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες δήθεν δεξιές εφημερίδες που είναι στις υπηρεσίες του Μαξίμου να διαστρεβλώσουν τα όσα είπα.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ ο Αλέξης Τσίπρας αφού προχώρησε σε μια κακή συμφωνία. Kαι πρόσθεσε ότι θα ξεκινήσει καμπάνια για τις επιχειρήσεις με το μακεδονικό σήμα ενώ με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Βεργίνας είπε ότι θα αναδειχθεί η μοναδικότητα της Μακεδονίας.

Facebook Comments