Λυκουρέζος: Επιμένω στην αγωγή μου κατά της Παπακώστα

MarketNews

Λυκουρέζος: Επιμένω στην αγωγή μου κατά της Παπακώστα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Επιμένει στην απόφασή του να προχωρήσει σε αγωγή κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, παρά τη διορθωτική της δήλωση.

«Χθες κατέθεσα αγωγή… Παρεβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου, ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτό το δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν την αμετάκλητη (απόφαση)» είπε μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ, αφού αφέθηκε ελεύθερος χθες με περιοριστικούς όρους. «Θα επιμείνω για να δει πως ήταν ατυχέστατη,  και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει με απόλυτη σαφήνεια κατά τρόπον βάναυσο» συμπλήρωσε.

«Αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Δεν με αφορά το θέμα της μαφίας κακώς συνδέθηκε το όνομα μου με αυτή την ιστορία», υπογράμμισε.

«Έχω απολυτή εμπιστοσύνη στους κριτές μου. Παραμένω στη μαχόμενη δικηγορία. Είχα μεγάλο κύμα υποστήριξης συμπαράστασης κάτι που με συγκίνησε και με ευχαρίστησε», τόνισε.