Μπορεί η 90χρονη να γλίτωσε το πρόστιμο των 200 ευρώ, αφού το πλήρωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά της ήρθε πρόστιμα 2.600 ευρώ από την εφορία.

Η 90χρονη που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη γιατί πουλούσε τερλίκια (μάλλινα παντοφλάκια) προς 2-3 ευρώ χωρίς άδεια και της επεβλήθη πρόστιμο που πλήρωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μπήκε σε νέα περιπέτεια. Αυτή την φορά της επεβλήθη πρόστιμο ύψους 2.600 ευρώ από την εφορία. Σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η 90χρονη από την εφορία Αμπελοκήπων, το πρόστιμο 2.500 ευρώ είναι επειδή δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία για τα τερλίκια που πωλούσε και το πρόστιμο των 100 ευρώ επειδή δεν είχε κάνει έναρξη επαγγέλματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είπε: «Πώς να πληρώσω αυτό το πρόστιμο; Ο άντρας μου άρρωστος, εγώ άρρωστη. Πού θα τα βρούμε τα λεφτά; Δυο-τρία ευρώ πήρα από τα καλτσάκια, πώς θα πληρώσω τώρα;».

Ο δικηγόρος της ηλικιωμένης δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για το πασχαλινό δώρο… Μπορούν να κατάσχουν, επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο, το φέρετρό μας στην κηδεία. Αφήστε τη γιαγιά ήσυχη, αφήστε τη να πεθάνει εν ηρεμία. 90 χρονών είναι, σας παρακαλούμε».

Facebook Comments