Αποφασισμένος να δώσει… γη και ύδωρ προκειμένου να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους που έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έχει θέσει σε εφαρμογή τη στρατηγική των… παροχών, δεσμεύσεων, υποσχέσεων, αυξήσεων και μαζί με το κυβερνητικό επιτελείο θα ξεδιπλώνουν καθημερινά από ένα επικοινωνιακό σόου ελπίζοντας να μειωθεί η διαφορά με τη ΝΔ.

Αν και όλες οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα επιτελεία των κομμάτων δείχνουν ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ, το Μαξίμου διαρρέει ότι οι εκλογές της Κυριακής θα είναι ντέρμπι! Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις του με βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα σε μια ύστατη ελπίδα να καλλιεργήσει κλίμα νίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, χορηγεί άμεσα τη λεγόμενη “13η σύνταξη”, προχωρά τροπολογίες με προσλήψεις απ’ το παράθυρο και ανακοινώνει ότι οι συντάξεις του Ιουνίου θα δοθούν νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Ιουνίου 2019 και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

-Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
-Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
-Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
-Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
-Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη.
-Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Οι ανασφάλιστοι υπερήλικες θα πληρωθούν στις 28 Μαΐου 2019.
Επιπλέον, οι υποσχέσεις για έργα συνεχίζονται. Χαρακτηριστικό είναι πάντως το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης όπου οι υπουργοί της κυβέρνησης φωτογραφήθηκαν σε βαγόνι χωρίς να υπάρχει Μετρό…Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments