Απέσυραν άρον άρον το σποτ με τη γιαγιά

MarketNews

Απέσυραν άρον άρον το σποτ με τη γιαγιά , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το γεγονός ότι  χιλιάδες συνταξιούχοι είδαν χθες  στα ΑΤΜ των τραπεζών άγρια κουτσουρεμένες τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού, έγινε θέμα στα περισσότερα δελτία ειδήσεων, στα οποία πρωταγωνίστησαν οι ίδιοι. 

Οι περισσότεροι συνταξιούχοι μάλιστα  κατήγγειλαν ότι η κυβέρνηση τους κορόιδεψε, διότι κανείς δεν τους είχε ενημερώσει ότι ακόμη και η κουτσουρεμένο επίδομα  θα φορολογηθεί και μάλιστα με όλες τις επιβαρύνσεις που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία τετραετία. 

Ενδεικτικές είναι συγκεκριμένες καταγγελίες συνταξιούχων:

  • Γυναίκα συνταξιούχος με καθαρή σύνταξη 561 ευρώ είδε στο λογαριασμό της 323 ευρώ.
  • Ανδρας συνταξιούχος που λαμβάνει κάθε μήνα 681 ευρώ, πήρε ως τάχα «13η σύνταξη» 249 ευρώ.
  • Συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα που έχει καθαρή  μηνιαία σύνταξη 733 ευρώ, είδε τελικά στο ΑΤΜ να μπαίνουν στο λογαριασμό του 279 ευρώ.
  • Γυναίκα συνταξιούχος που λαμβάνει σύνταξη ύψους 794 ευρώ, έλαβε ως τάχα «13η σύνταξη» 309 ευρώ

Με απλά λόγια οι εν λόγω συνταξιούχοι είδαν να μπαίνει στο λογαριασμό τους πολύ λιγότερο ακόμη και από το 50% της σύνταξής τους που κ. Τσίπρας είχε δεσμευθεί ότι θα δώσει στην εν λόγω κατηγορία 
Ακόμη πιο κουτσουρεμένη δόθηκε η τάχα «13η σύνταξη» σε όσους παίρνουν μεγαλύτερες συντάξεις. 

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που... αποσύρθηκε:

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κυβέρνηση αντελήφθη τον κίνδυνο να στραφεί τελικά εναντίον της το προεκλογικό επίδομα και έδωσε εντολή στα τηλεοπτικά κανάλια να αποσύρουν άμεσα το σποτ με την ηθοποιό γιαγιά που εμφανιζόταν να λέει  «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη» και στο τέλος να δηλώνει ενθουσιασμένη από την εξαγγελία του πρωθυπουργού.

Πηγή: iefimerida.gr