Υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να απολαμβάνει διακοπές στο κότερο και δήλωσε ότι ζει στο νοίκι. Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Kontra 24 και στον Αιμίλιο Λιάτσο, έκανε λόγο για «κλεμμένες φωτογραφίες» και για «ενδεχόμενο εμπλοκής μυστικών υπηρεσιών».

«Τι ακριβώς ήθελαν να δείξουν με αυτό; Με το πρώτο ήθελαν να δείξουν ότι έλα μωρέ όλοι ίδιοι είμαστε. Και με αυτό το ίδιο, να δείξουν ότι έλα μωρέ ίδιοι είμαστε. Ότι εμείς έχουμε τη βίλα στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο, αλλά κι εσύ κάνεις διακοπές στο κότερο. Η ζωή του καθενός είναι διάφανη” δήλωσε ο πρωθυπουργός.

“Η δική μου ζωή δε χρειάζεται φωτογραφίες για να δει κανείς πώς ζω. Ο καθένας βλέπει αν είναι πολυτέλεια ή δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. Η επιλογή μου να είμαι όχι σε κάποιο καναλάρχη, αλλά σε ένα συνεργάτη μου. Κάποιοι που βλέπουν ως marketing όλη τη ζωή τους και βγάζουν σε tweet και στο Instagram ακόμα και τα παιδιά τους, εγώ αυτό δεν το κάνω. Σε νοίκι ζω, στην Κυψέλη, το ξέρει ο ελληνικός λαός. Και αυτή η αθλιότητα, όπως αυτή με τον πατέρα μου, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments