Η Αυγή λατρεύει τον… “νηφάλιο Αντώναρο”

MarketNews

Η Αυγή λατρεύει τον… “νηφάλιο Αντώναρο”, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αυγή μπορεί πλέον να είναι κυβερνητική εφημερίδα αλλά είναι γνωστή ως αριστερή εφημερίδα. Κι όμως, η γνωστή αριστερή Αυγή σήμερα αγάπησε τον… Ευάγγελο Αντώναρο.

Έχει δημοσίευμα με τίτλο: “Κάλεσμα Αντώναρου: Να επικρατήσουν οι δυνάμεις της ηπιότητας και της κοινωνικής ευαισθησίας”. Το δημοσίευμα γράφει συγκεκριμένα:

Ας κάνουμε όλοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα το καθήκον μας”«Μπηκαμε στη τελικη ευθεία μιας σημαντικής, κρισιμης και απιφασιστικής για τη χώρα αλλά και τη κατεύθυνση της Ευρώπης εκλογικής αναμέτρησης» τονίζει ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.«Ας κανουμε όλοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικλοτητα το καθήκον μας. Πρεπει να επικρατήσουν οι δυνάμεις της ηπιότητας και της κοινωνικής ευαισθησιας», καταλήγει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Evangelos Antonaros@EvangAntonaros

Καλημέρα!
Μπηκαμε στη τελικη ευθεία μιας σημαντικής, κρισιμης και απιφασιστικής για τη χώρα αλλά και τη κατεύθυνση της Ευρώπης εκλογικής αναμέτρησης.
Ας κανουμε όλοι με νηφαλιότητα και… https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2384675071810511&id=100008041244541 …