Ο θρυλικός Γκοτζίλα, ένα χαριτωμένο σκυλάκι και η κόρη μιας πρώην νικήτριας καλλιστείων, στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

«Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες»

Σε μια επαρχιακή πόλη, η παχύσαρκη έφηβη κόρη μιας πάλαι ποτέ νικήτριας καλλιστείων αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς τον οποίο διοργανώνει η μητέρα της.

Σκηνοθεσία Αν Φλέτσερ με τους: Ντανιέλ Μακντόναλντ, Οντέγια Ρας, Τζένιφερ Άνιστον

«Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων»

Πέφτοντας σε λάθος χέρια, μια συσκευή που ελέγχει τη συμπεριφορά των τιτάνιων τεράτων ενεργοποιείται κι εκείνα ξυπνούν το ένα μετά το άλλο από αιώνιο λήθαργο. Ανάμεσα σε αυτά και στον αφανισμό του ανθρώπινου είδους στέκουν μόνο μια ομάδα επιστημόνων και ο εξαφανισμένος για χρόνια Γκοτζίλα.

Σκηνοθεσία Μάικλ Ντάχερτι με τους: Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Κάιλ Τσάντλερ, Βέρα Φαρμίγκα

«MA»

Μια ομάδα μαθητών λυκείου γνωρίζει τη μοναχική Σου Αν, η οποία τους παραχωρεί το υπόγειο του απομονωμένου σπιτιού της για να κάνουν τα πάρτι τους. Η πρόθεσή της όμως δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετη…

Σσκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ με τους: Οκτάβια Σπένσερ, Νταϊάνα Σίλβερς, Λουκ Έβανς

«Rocketman»

Στο απόγειο της δόξας του, ο Έλτον Τζον διηγείται τη ζωή και την καριέρα του σε μια ομάδα ασθενών μιας κλινικής αποτοξίνωσης.

Σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ με τους: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

«Αναζητώντας τον Χέντριξ»

Στη Λευκωσία ένας καλόκαρδος loser, πνιγμένος στα χρέη, αποφασίζει να μεταναστεύσει, την τελευταία στιγμή όμως ο σκύλος του το σκάει στην τουρκοκυπριακή πλευρά κι εκείνος αναζητά τρόπο να τον φέρει πίσω.

Σκηνοθεσία Μάριος Πιπερίδης με τους: Αδάμ Μπουσδούκος, Φατίχ Αλ, Βίκυ Παπαδοπούλου

 

Facebook Comments