Μετά από εβδομάδες εικασιών, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον έκλεισε τελικά για το ρόλο του Μπάτμαν. Διάσημος από τους ρόλους του ως βαμπίρ στις ταινίες Twilight θα υποδυθεί έναν άλλο νυχτερινό ήρωα: τον Batman. Ο 33χρονος Πάτινσον κληρονομεί τον ρόλοτου Μπεν Άφλεκ, του οποίου η θητεία τελείωσε μετά τις εμπορικές απογοητεύσεις του Batman v Superman: Dawn of Justice and Justice League.

Η πρώτη ταινία της σειράς σε σκηνοθεσία Matt Reeves  θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021.

Το στούντιο της Warner Bros επιβεβαίωσε στο Variety την Παρασκευή 31 Μαίου  ότι ο Πάτινσον ήρθε πρώτος σε ένα κατάλογο με επιλογές όπως ο Nicholas Hoult . Ο Πάτινσον έχει δουλέψει με σκηνοθέτες όπως ο David Cronenberg, ο David Michôd, οι αδελφοί Safdie και ο James Gray.

Η πρόσφατη συνεργασία του με τη Γαλλίδα σκηνοθέτιδα Claire Denis, στο ερωτικό μυστηριώδες μυθιστόρημα Υψηλή ζωή, του πρόσθεσε θετικά σχόλια για την ερμηνεία του. Ο ηθοποιός που συνέχισε την πορεία του με ρόλους σε ανεξάρτητες παραγωγές, δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις blockbusters ταινίες, αναλαμβάνοντας να δώσει σάρκα και οστά σε ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ήρωα. Ο Πάτινσον πάντως την τελευταία μέρα του 2018, προφητικά,  ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να έχουν μία καλή χρονιά, φορώντας ένα t-shirt με το αποτύπωμα του Batman.

Facebook Comments