«Με παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα…», αυτοί οι στίχοι από το αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη που τραγούδησε  μαζί με την Χαρούλα Λαμπράκη αναμένεται να « τραγουδηθούν» πολύ στο ΚΙΝΑΛ, αν κλείσει και τυπικά μια μεταγραφή που βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες, στη Χαριλάου Τρικούπη αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της συμμετοχής του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Β΄Πειραιά.

Για όσους δεν θυμούνται ο Στάθης Παναγούλης είναι ο βουλευτής που είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής ότι είναι τρομοκράτης και είχε προτείνει Ειδικό Δικαστήριο για όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Συγκεκριμένα μιλώντας για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015 – 2018 είχε πει: «Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του».

Τώρα μένει να δοκιμαστούν και τα όρια των απλών μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Πειραιά, όπου κανείς δεν έχει ξεχάσει τις δηλώσεις του και θα πρέπει να πάθουν αμνησία προκειμένου να τον δεχθούν στα ψηφοδέλτια και ακόμα περισσότερο να στηρίξουν  τον προεκλογικό του αγώνα.

Όλα αυτά έρχονται στο προσκήνιο, αμέσως μετά την αποχώρηση του Ε. Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής. Βλέπετε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που δεχόταν τις απειλές για τα «σκαμνιά», σύντομα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί θα πρέπει να απαντήσουν για αυτούς που μετά τα «σκαμνιά», επιβραβεύονται με θέσεις στα ψηφοδέλτια.

Facebook Comments