Ο Καμμένος “έσπασε τα δεσμά”: Έκανε παρέλαση με 25μετρη θαλαμηγό στις Σποράδες

MarketNews

Ο Καμμένος “έσπασε τα δεσμά”: Έκανε παρέλαση με 25μετρη θαλαμηγό στις Σποράδες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Κομμάτια και θρύψαλα το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από τον μόνιμο συγκυβερνήτη για 4 χρόνια, ο οποίος απ’ό,τι φαίνεται τώρα προτιμά να κυβερνά το Ferretti του, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο που του αφήνει η πολιτική αποστρατεία του.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται ότι δίνει τη «μάχη για τους πολλούς» και εναντίον της «Ελλάδας των ελίτ» ο μέχρι πρότινος συνέταιρός του στην εξουσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει παρέλαση στο Αιγαίο και τις Σποράδες, επιδεικνύοντας χωρίς κανένα πρόβλημα μια υπερπολυτελή θαλαμηγό που αναμφίβολα συγκαταλέγεται στην ελίτ της σκαφάτης χλιδής.

Μέσα από το φωτογραφικό ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑτος» φαίνεται ότι ο πρώην συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος που τον κράτησε στην εξουσία για 4 χρόνια, απολαμβάνει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του στη Σκιάθο και τις άλλες Σποράδες πάνω σε ένα ξεχωριστό Ferretti 68 (πάνω από 25 μέτρα) αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Και το όνομα αυτού «Lay Back» («αράζω», σε ελεύθερη μετάφραση). Αραχτός και αμέριμνος ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., μακριά από προεκλογικές υποχρεώσεις, αφού στις ευρωεκλογές οι πολίτες τον έστειλαν στην πολιτική αποστρατεία με ένα ταπεινωτικό ποσοστό (0,80%) για τον ίδιο και το κόμμα του. Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια ο Καμμένος, ο οποίος «κάηκε» και δύσκολα θα ξαναβρεθεί στο πολιτικό προσκήνιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο επί 4 χρόνια συνεταιρισμός του στην εξουσία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αποδομεί οποιοδήποτε αφήγημα για το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς». Δεν άφησε καν ένα χρονικό διάστημα να ξεχαστεί. Από τα καζίνο του Μόντε Κάρλο και του Λονδίνου μέχρι τα πολυτελή ελβετικά θέρετρα και τώρα τα κότερα, ο Καμμένος αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της ηθικής απαξίωσης στη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr