Από γκάφα σε γκάφα η Νοτοπούλου: Εκμεταλλεύτηκε τον Αντετοκούνμπο για προεκλογική «αφίσα» του ΣΥΡΙΖΑ

MarketNews

Από γκάφα σε γκάφα η Νοτοπούλου: Εκμεταλλεύτηκε τον Αντετοκούνμπο για προεκλογική «αφίσα» του ΣΥΡΙΖΑ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Κατερίνα Νοτοπούλου χρησιμοποίησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προεκλογική της αφίσα, στην πρώτη φορούσε τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και στη δεύτερη της εθνικής Ελλάδας.

Στη λεζάντα της προεκλογικής αφίσας, που είχε τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και γραφιστικά στοιχεία της καμπάνιας της, η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραφε τις φράσεις “Greek to the core” («Έλληνας μέχρι το μεδούλι») και το «Ήσουν πάντα ένας από εμάς».

Η αφίσα της Νοτοπούλου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το κείμενο που συνόδευε την άνωθεν εικόνα έγραφε:

«Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και “γράφει” Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!»

Ωστόσο, μετά το σάλο που ξέσπασε η κ. Νοτοπούλου αναγκάστηκε από όσο φαίνεται να διαγράψει την ανάρτηση.